Navigation Menu+

Waarom stretching, massage en yoga moeten elke dag

Posted on 8-jul-2018 by in Fitness, Symptomen, Wetenschap | 0 comments

Ik ben nu over de 50 en weet dat ik met 60 de split kan en de spagaat en nog wat andere kunstjes…. ik zit ook heel vaak aan mijn lichaam te frutten, zoek pijnplaatsen en werk ze via polsen en enkels naar buiten…. of vraag iemand om even op mijn rug te gaan dansen. Dat laatste heb ik weer van twee circusacrobaten afgekeken die ik ooit aan de gang zag met hun eindeloze duo warming-up voor hun show. Blijkt zo gek nog niet te zijn als je eindelijk ook The Fuzz Speech gaat zien!

Hoe ik op Gil Hedley ben gekomen? Dankzij de fysio van GezondPlus in Wormerveer die me hielp een knieblessure te helen. Hij tipte bij mijn laatste sessie…. ga The Fuzz Speech zien… heb je hem gezien weet je dat anti-aging weer een hele nieuwe dimensie heeft gekregen. Fascia-training en -therapie zijn trouwens sterk in opkomst….

Als kind extreem bezorgd over de staat van de natuur, besloot Hajo Smit milieuhygiëne te gaan studeren. Na cum laude te zijn afgestudeerd deed de leugenachtige aard van de milieubeweging en de milieuwetenschap hem besluiten eerst andere passies te gaan volgen. Hij werd skileraar. Het voedde zijn fascinatie met bergen en outdoorsport. Toen zijn vader in 2009 overleed aan prostaatkanker besloot Hajo Smit intensief te gaan studeren op voeding en gezondheid. Die studie is nooit meer opgehouden. Het grote voordeel van gezondheidsstudies is dat je de kennis direct op je eigen lichaam kunt toepassen. Doe dus je voordeel met zijn inzichten…

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *