| |

Waarom stretching, massage en yoga moeten elke dag

Ik ben nu over de 50 en weet dat ik met 60 de split kan en de spagaat en nog wat andere kunstjes…. ik zit ook heel vaak aan mijn lichaam te frutten, zoek pijnplaatsen en werk ze via polsen en enkels naar buiten…. of vraag iemand om even op mijn rug te gaan dansen. Dat laatste heb ik weer van twee circusacrobaten afgekeken die ik ooit aan de gang zag met hun eindeloze duo warming-up voor hun show. Blijkt zo gek nog niet te zijn als je eindelijk ook The Fuzz Speech gaat zien!

https://www.youtube.com/watch?v=_FtSP-tkSug

Hoe ik op Gil Hedley ben gekomen? Dankzij de fysio van GezondPlus in Wormerveer die me hielp een knieblessure te helen. Hij tipte bij mijn laatste sessie…. ga The Fuzz Speech zien… heb je hem gezien weet je dat anti-aging weer een hele nieuwe dimensie heeft gekregen. Fascia-training en -therapie zijn trouwens sterk in opkomst….

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.